Bröllopsfotograf i Norrtälje & Stockholm

Otaliga timmar framför Pintrest. Långa diskussioner om vilken lokal som passar er bäst. Finns vårt datum där? Ska det vara bohemiskt eller klassiskt? Vilka ska vi bjuda? Vare sig att ni planerar ett litet eller ett stort bröllop, med få eller ett stort antal gäster så är bröllopsplanerandet något som tar tid och eftertanke. Många börjar redan ett eller två år innan den stora dagen och lägger mycket tid, energi och känslor i planerandet.

Att gifta sig är något av det mest speciella stunderna i livet. Något som ni alltid kommer minnas.  Jag älskar att få vara en del i er stora dag och förgylla den med vackra och personliga foton. Att få lära känna er och vilka ni är och låta fotografierna avspegla det. Att ge er minnen för livet att se tillbaka på.

Bröllopsbilder med känsla

Först och främst – ett stort grattis till er! Kärleken är bäst och hur fantastiskt är det inte att få fira det med ett bröllop?

Min bildstil som bröllopsfotograf är varm och naturlig och jag älskar att få in element från naturen som t ex haven, solen, fält eller skogen. Jag fotograferar större delen av dagen dokumentärt och jag älskar ha roligt när jag fotograferar och gör alltid mitt bästa för att smitta av det till er. Det gör bilderna så mycket mer levande! 

Bohemiska och lantliga bröllop är min favorit och skärgården står mig varmt om hjärtat. Barfotafötter i solnedgången och vind i håret. Äkta känslor och skratt. För mig är det viktigare att förmedla känsla i bilderna än att håret ligger perfekt. Känner du likadant? It’s a match!

Linnea_Niklas_MikaelaBaggström_5
Till hemsidan

Hej! Jag heter Mikaela

Närvaro, värme och kärlek. 

Efter några de-turns här i livet har jag hamnat precis där jag ska vara – fotografera de vackraste stunderna i livet. 

Jag älskar att leva livet fullt ut, att dansa loss varje morgon och att vandra barfota i naturen. Lära mig nya saker och utmaningar. Jag är som lyckligast när jag får vara med mina barn och vänner, läsa, lära mig nya saker, yoga och vara ute i naturen. 

Förutom fotograf är jag massageterapeut och yogalärare inom Hathayoga, Yinyoga och Yoga Nidra. Så om du behöver några lugnande andetag under bröllopet så finns jag där!

Jag ser så mycket fram emot att höra från er!

Med värme,

Mikaela

Vanliga frågor

Hur långt innan skall vi boka dig som bröllopsfotograf?

Jag rekommenderar att ni bokar mig ett år innan ert bröllop för största chans att ert datum är ledigt. Jag fotograferar endast två bröllop i månaden så boka in mig så fort ni vet ert datum då de populäraste datumen blir bokade snabbt. Högsäsongen 2024 börjar redan bli fullbokad. 

Hur många extra timmar kan/ska vi boka?

Vill ni ha med mig under förberedelserna, mingel och middagen är det en dag på ca 8h. Önskar ni ha med mig hela dagen, där jag även är med en bit in på festen, brukar det landa på 10-12 h.

Om ni på plats vill att jag stannar några extra timmar utöver de ni bokat går det bra upp till 2 extra timmar.

Vad händer om det regnar?

Ja, tyvärr är det sämre väder vissa dagar under sommaren men det behöver inte betyda något dåligt! Jag har med fina paraplyer vi kan använda under porträttfotograferingen eller så hittar vi någon vacker plats under tak.

​När betalar vi?

Betalningen är uppdelad i två delar. Vid bokning betalar ni en bokningsavgift om 50% som säkrar ert datum. Den dras sen av från slutfakturan som betalas senast 14 dagar innan bröllopet.

Vid tillägg av timmar betalas 50% av priset för dem vid ändringen, även detta dras av från slutfakturan.

Vad händer om du blir sjuk?

Skulle det inträffa kommer jag att försöka hitta en lämplig ersättare åt er. Jag har ett stort nätverk av skickliga bröllopsfotografer.

Vad ingår?

Planeringsmöte

Vi träffas på ett planeringsmöte, antingen online eller på riktigt, där vi går igenom alla tankar och önskemål. Jag vill höra allt om ert bröllop!

Provfotografering (om ni vill)​

Det ingår en härlig parfotografering där ni får känna på hur det känns att stå framför kameran. För många brukar det kännas mycket lugnare då inför den stora dagen. Fotograferingen är på 30 min och ni får ett galleri om 20 bilder där ni får välja ut 5 stycken som ni sen får via ett vackert webbgalleri. Fotograferingen sker i Norrtälje eller i norra Stockholm (Täby/Danderyd/Vallentuna).

Tips & tricks inför ditt bröllop

Jag skickar alltid ut en uppskattad PDF med massa tips och trix inför planerandet av ert bröllop. Checklistor, guider och roliga tips!

Inceckning veckorna innan

Jag hör av mig några veckor innan den stora dagen och stämmer av hur det går, om ni har några nya önskemål eller frågor.

Resor för bokning av 10 h och uppåt

När ni bokar mig som er bröllopsfotograf ingår mina resor när ni bokar mig i 10 h eller mer. Om ni bokar mig färre timmar ingår resor i Norrtälje kommun. Om ni vill att jag reser utanför tillkommer reseersättning med 50 kr/mil.

Fotografering på bröllopsdagen

Äntligen den magiska dagen! Jag är med er de antal timmar ni bokat mig. Utöver att fotografera finns jag där som stöd och hjälper gärna till med det jag kan. Jag är en positiv och social person och tycker om att skapa en härlig stämning och prata med alla.

Redigering

Här lägger jag mycket tid och ser till att varje bild är noggrant och vackert redigerad med min speciella bildstil.

5 bilder 48 h efter bröllopet

Jag vet hur pirrigt det är att vänta på leverans så jag kommer skicka över några ”sneak-peeks”; webbupplösta bilder som ni kan dela på sociala medier och med släkt och vänner om ni vill.

Bilder via ett privat bildgallergi

Bilderna levererar jag till er efter bröllopet via ett vackert och smidigt webbgalleri. Här kommer ni smidigt kunna ladda ner era bilder. Ni kan även beställa till ett vackert linnealbum med bilderna från dagen.

Grundpaketet

5 timmar - 250 bilder

Jag fotograferar förberedelser, porträtt, vigsel och gratulationer.
Jag utökar gärna antalet timmar utefter vad som passar er. Ni kan först boka grundpaketet för att säkra ert datum och sen senare lägga till fler timmar när ni vet hur er planering för dagen ser ut.

15 000 kr

Pris per extra timme:
2 000 kr 
50 st extra bilder per timme

Jag rekommenderar 10-12 timmar om ni vill få med alla delarna på ert bröllop.

Boka i förväg

Bokningen för 2024 är i full gång och jag är redan fullbokad större delen av juli.

Skicka iväg en förfrågan för att se om ert datum finns ledigt. 

Jag ser så mycket framemot att höra av dig

Lisa_Daniel_Nidén_Bröllop_MikaelaBaggström117

Kontakta mig

Skicka iväg en förfrågan för att se om ert datum finns ledigt.  Jag ser så mycket framemot att höra av dig!