Content creator och företagsfotograf i Stockholm och Norrtälje

Som företagare idag är det avgörande att ha bilder som visar upp det du erbjuder, men inte bara själva produkten eller tjänsten – utan känslan du erbjuder. För det är faktiskt känslan som säljer. 

Att fotograferas av mig för ditt företag är inte som en vanlig fotografering. Jag tror på att skapa en plats för dig där du känner dig bekväm och där du kan visa din speciella energi. För det syns i bilderna kan jag lova.

För mig är det viktigt att bilderna du tar hos mig avspeglar din och ditt företags energi. Vad är det du vill visa? Vi pratar ihop oss ordentligt innan fotograferingen på ett onlinemöte där jag får lära känna dig lite bättre.

På fotograferingen inleder jag först med en djupt grundande meditation och ger dig en kort healing för att verkligen fylla på med energi. Sen kör vi!

liljero-retreat-matildasoderstrom-0074

Är jag din fotograf?
Det är inte säkert…

Jag jobbar på ett sätt som är helt unik och för mig är det viktigt att vi skapar en kontakt och grundar oss innan fotograferingen startar. När du känner dig trygg och bekväm med mig som fotograf kommer det som är unikt för dig att synas på bild!

Är det här du?

Det är viktigt för dig att skapa en connection med fotografen

Du vill att din unika energi ska avspegla sig i bilderna

Du längtar efter vackra och kreativa bilder som har det där lilla extra

Sagt om Soulful Photography

 

“Här om veckan fick jag privilegiet jobba med Mikaela. Vissa obekväma, stela minnen satt kvar från att inte vara bekväm i min kropp, men jag är så tacksam för Mikaelas mjuka bemötande. Vi grundade oss med en meditation & satt en intention att skapa utifrån hjärtat. Under fotograferingen tog vi hjälp av andetaget & elementen för att grunda oss & landa i kroppen & vår intention. Jag är så tacksam för resultatet & lever i en tid nu där jag hyllar varje millimeter av min kropp”

– Denice Donbom

Till hemsidan
patrick-langwallner-3pR7d-tIRx8-unsplash
sumner-mahaffey-7Y0NshQLohk-unsplash

Välkommen hit!

Hej! Jag heter Mikaela.

Jag älskar att leva livet fullt ut, att dansa loss varje morgon och att vandra barfota i naturen. Lära mig nya saker och utmaningar. Jag är som lyckligast när jag får vara med min familj, yoga, bada naken och vara ute i naturen. 

Förutom fotograf är jag massageterapeut och yogalärare inom Hathayoga, Yinyoga, Gravidyoga och Yoga Nidra. Jag håller även förlossningsförberedande kurser i Föda utan Rädsla.

Vad ingår?​

Onlinemöte för att hitta just ditt behov och energi

Fritt lån ur min garderob av olika vackra kimonos

Grundande meditation och healing för att verkligen hamna i ett härligt mindset inför fotograferingen

Fotografering ca 2 h i olika miljöer

Noggrann redigering

Ett vacker webbgalleri för urval med ca 40 bilder

15 bilder ingår med möjlighet att köpa till fler till ett förmånligt pris

5 000 kr

Exkl. moms

Bokningsinformation

Att ha vackert och kreativt content är idag otroligt viktigt. Längtar du även efter att bli fotograferad av en fotograf som verkligen ser dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig!

Skicka din förfrågan via formuläret nedan.

Ser så mycket fram emot att höras!

Kram,

Mikaela

Pernilla_KAP_MikaelaBaggström_7

Kontakta mig

Skicka iväg en förfrågan redan nu för att se om ert datum finns ledigt.  Jag ser så mycket framemot att höra av dig!