Josefin_72

Välkommen på yoga

Jag älskar att skapa den där känslan som du får av yoga. Lätthet. Mjukhet. Lugn. När du yogar hos mig kan du släppa all prestation. Här är hela du välkommen. 

För mig började min yogaresa när jag var 15 år ute på Stationshuset i Saltsjöbaden där Viveka Blom drev det som yogastudio tillsammans med Renée Voltaire som hade en hälsoaffär. Minnet att hur jag kunde känna energin flöda i kroppen efter passen, hur min ryggrad kändes rak och min kropp stark samtidigt som sinnet var lugnt. Wow. Det var där allt började.

Jag började sen hålla yogaklasser på Friskis och Svettis för nästan 10 år sen och för snart 5 år sen gjorde jag min 200h yogalärarutbildning inom traditionell hathayoga för Fredrik Binette. Sen dess har jag även utbildat mig i Yinyoga och Yoga Nidra. 

Aktuella klasser

Sofia_MikaelaBaggström_30

Gravidyoga

Varmt välkommen till förlossningsförberedande gravidyoga i Föda utan rädsla-metoden. Metoden är Sveriges mest populära och den används både av födande och inom vården. 

Våra kroppar är skapad för att vi ska föda i trygghet, men många upplever att när värkarna drar igång kan känslor som rädsla, stress och ångest dyka upp. Det kan stoppa frisläppandet av kroppens förlossningshormon – oxytocin och rädslan kan hindra din inneboende förmåga att föda. 

Fyra tillfällen med start 29 mars kl 19:00-20:30 på Studio Karma i Norrtälje.