Behandlingar

Hos mig börjar jag alla mina behandlingar med en kopp te och en samtal om hur du mår och vad du har för behov just nu. Vare sig du bokat en klassisk massage eller healing börjar jag alltid med att guida in dig när du lagt dig på bänken i några korta andningsövningar för att du ska kunna landa ordentligt.

Du finner mig på Sjötullsgatan 3 i Norrtälje på torsdagar mellan kl 10:00-14:00.

yoga-norrtälje-stockholm-2
Liljero-retreat-3

Healingmassage

En djupverkande behandling där du först får en välgörande massage med aromaoljor så att kroppen helt kan gå in i avslappning.

Efter det får du en djupgående healing som hjälper till att lösa upp blockeringar i kroppen och i chakrasystemet, renar dig energimässigt och ökar din livsenergi. Du ligger ner på bänken under hela behandlingen.

Många beskriver att efteråt upplever man sig lugn, mindre stressad, mer fokuserad och gladare efteråt.

 

Pris:

50 min – 850 kr

Föreställ dig att du vaknar upp på morgonen. En mjuk tystnad råder. Du tassar ner till nedervåningen och in i den vackra, öppna yogasalen. Ett härligt yogapass följt av en stor frukost. Resten av dagen spenderas både med workshops men också med skön egentid där du kan promenera i naturen, läsa en bok, umgås eller bara vara. Varje måltid är utsökt och vegetarisk. Dagen knyts ihop varje kväll av Yinyoga och djupavslappning eller meditation, så du kan somna skönt sen efter ännu en härlig dag.

Vi vill skapa ett retreat där du får komma ut ur huvudet och in i kroppen. Jobba med självledarskap. Hitta tillbaka till kreativiteten och lusten. Yoga. Dansa. Vara i naturen. Varva ner. En stund för dig att bara få vara och landa i dig själv. Här kommer vi att skapa en varm gemenskap tillsammans, utvecklas, inspireras och peppas av varandra.

Härifrån kommer du fara hem avslappnad, med ny energi och kanske nya insikter.

Nöjda deltagare

Vad andra sagt

Pernilla_KAP_MikaelaBaggström_3

Vad andra sagt

Skärmavbild 2022-06-05 kl. 18.38.30

Vilka vi är

Hej och vad roligt att du hittat hit! Vi heter Matilda Söderström och Mikaela Baggström och vi lärde känna varandra för ungefär 12 år sen när vi jobbade tillsammans som kolloledare på en fantastisk lägergård på vackra Vikbolandet. 

Matilda är frilansande fotograf och diplomerad relationscoach inom psykosyntes med basecamp i Norrköping. När hon inte flänger till Toscana för bröllop eller coachar grupper i teambuilding älskar hon att spela in podd, lära sig koda, och drömmer om vanlife.

Mikaela kommer från Stockholm men har flyttat runt en del och bor just nu på landet med sin familj. Att vara i naturen, dansa, yoga och resa med tåg är något det bästa hon vet. Utöver sina två barn då!

Hon är också fotograf men även yogalärare och massageterapeut och älskar att jobba med embodiment och flow, men även inre tystnad och stillhet. 

Allt detta ingår

Yoga morgon och kväll​

Varje morgon kommer vi starta dagen med ett stärkande slow vinyasa-pass, avslappning och andningsövningar.

På kvällen kommer vi ta det lugnare och landar i ett mjukt Yinyogapass som gör oss redo för en god natts sömn.

Djupare reflektionsuppgift​

Du kommer få ett häfte och olika reflektionsfrågor i som du kan fylla i efter hand under retreatet.

Meditationer och Yoga Nidra (liggande djupavslappning/meditation)

För att komma djupare i kontakt med oss själva, sänka stressnivåerna och öka kreativiteten kommer vi ha enklare meditationer och Yoga Nidra. Du behöver inte ha någon kunskap innan utan kommer bli guidad hela tiden.

Workshops

Under retreatet kommer vi hålla i olika workshops i personlig utveckling.

Vegetarisk frukost, lunch och middag

Hälften av upplevelsen att vara på retreat är att äta god och nyttig mat… Tycker vi i alla fall! All mat är lagad med kärlek. Mums!

Boende tre nätter

En trappa upp på läktaren finns sängplatser i rum med väggar av tygdraperier. Att bo och sova i grupp är något går tillbaka till urminnes tider men har tappats bort i det moderna samhället. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.

…och massor av värme, lugn och gemenskap!

Liljero retreat

Liljero ligger strax utanför det lilla samhället i Tärnsjö. Det är ett gammalt baptistkapell som tillsammans med några grannar är en del av området Högsbo. Liljero Retreat är en samlingsplats för människor som vill mötas, inspireras och utvecklas.

Häng med!

Vi längtar så att få dela den här underbara långhelgen ihop er. Du är välkommen både som nyfiken nybörjare eller erfaren yogi!

Datum

13-16 oktober 2022. Start torsdag kväll och slut söndag efter lunch. Exakta tider kommer sen.

Plats

Liljero Retreat i Tärnsjö (1,5 tim nordväst om Stockholm, 45 min från Uppsala).

Samåk gärna.

Boende

På läktaren ett våning upp finns en vacker sovsal med avgränsade rum av tygdraperier. I varje rum finns två sängar.

Om man vill ha separat boende går det ibland att hyra ett rum hos någon av grannarna till en extra kostnad. Meddela oss om du vill att vi kollar om det finns ledigt. Tåg i Tärnsjö (7 min med bil från Liljero) hyr även ut enklare boenden.

Pris

5500 kr. Delbetalning är möjligt. Priserna är inkl. kost, logi och retreat torsdag-söndag. 

1500 kr i bokningsavgift vid bokning för att garantera din plats. Summan dras sedan av slutfakturan som betalas senast tre veckor innan kursstart.

Delbetalning: Efter erlagd bokningsavgift kan du välja att dela upp fakturan i två omgångar (2000 kr per gång). Fakturan ska vara slutbetald innan 2 veckor före kursstart.

Bokningspolicy

Bokningsavgiften är återbetalas ej. Avbokning får ske senast 2 veckor innan kursstart, annars faktureras hela summan. Eventet kan komma att flytta datum om det skulle bli nya restriktioner pga pandemin.

Övrigt

Vi städar gemensamt innan avfärd.

Minst fem bokningar för att retreatet ska bli av. Skulle det bli färre meddelar vi i tid och betalar vi tillbaka bokningsavgiften.

Om du känner att det här resonerar med dig och du vill ha en av platserna på retreatet så är det bara att skicka iväg en bokningsförfrågan nedan.

Hoppas vi hörs!

Med kärlek,
Matilda och Mikaela

Mikaela Baggström - Soulful Photography

Anmälan